ISTQB Question Pattern and Tips to Solve

In this article, our author Sandhya will be giving you ISTQB paper pattern and more tips on how to solve the questions quickly. To start with, here are 10 sample ISTQB ‘Foundation level’ questions with a detailed explanation for each answer.

ISTQB Question Pattern and Tips to Solve

ISTQB questions are formatted in such a way that the answers look much similar to one another. People often tend to choose the one, which they are more familiar with. However, it is always advisable to read the question carefully twice or thrice or even more than that, till we are clear about what is being asked.

Later, look at the options carefully. The options are chosen to confuse the candidates. To choose the correct answer, we should start eliminating one by one. Go through each option and check whether it is an appropriate one or not. If you end up selecting more than one option, repeat the above logic for the answers that you have selected. This will definitely work.

ISTQB Question Pattern

Before you start with the question papers, please read the material thoroughly. Practice as many papers as possible. This will help a lot because, when we actually solve the papers, we apply the logic that we know.

ISTQB ‘Foundation level’ Sample Questions with Answers

1. Designing the test environment set-up and identifying any required infrastructure and tools are a part of which phase?

a) Test Implementation and execution
b) Test Analysis and Design
c) Evaluating the Exit Criteria and reporting
d) Test Closure Activities

Evaluating the options:
a) Option a: The name suggests these activities are a part of the actual implementation cycle. So it does not fall under set-up
b) Option b: Analysis and design activities come before implementation. The test environment set-up, identifying any required infrastructure and tools are a part of this activity.
c) Option c: These are post-implementation activities
d) Option d: These are related to closing activities. And this is the last activity.

So, here the answer is ‘B’

2. Test Implementation and execution has which of the following major tasks?

i. Developing and prioritizing test cases, creating test data, writing test procedures and optionally preparing the test harnesses and writing automated test scripts.
ii. Creating the test suite from the test cases for efficient test execution.
iii. Verifying whether the test environment has been set up correctly or not.
iv. Determining the exit criteria.

a) i,ii,iii are true and iv is false
b) i,,iv are true and ii is false
c) i,ii are true and iii,iv are false
d) ii,iii,iv are true and i is false

Evaluating the options:
Let’s follow a different approach in this case. As it can be seen from the above options, determining the exit criteria is definitely not a part of test implementation and execution. So choose the options where (iv) is false. This filters out ‘b’ and ‘d’.

We need to select only from ‘a’ and ‘c’ now. We only need to analyze the option (iii) as (i) and (ii) are marked as true in both the cases. Verification of the test environment is a part of the implementation activity. Hence option (iii) is true. This leaves the only option as ‘a’.

So, here the answer is ‘A’

3. A Test Plan Outline contains which of the following?

i. Test Items
ii. Test Scripts
iii. Test Deliverables
iv. Responsibilities

a) i,ii,iii are true and iv is false
b) i,iii,iv are true and ii is false
c) ii,iii are true and i and iv are false
d) i,ii are false and iii , iv are true

Evaluating the options:
Let’s use the approach implemented in the question no. 2 here. Test scripts are a not part of the test plan (this must be clear). So choose the options where (ii) is false. So we end up selecting ‘b’ and ‘d’. Now evaluate the option (i), as the option (iii) and (iv) are already given as true in both the cases. Test items are a part of the test plan. Test items are the modules or features which will be tested and these will be a part of the test plan as well.

So, here the answer is ‘B’

4. One of the fields on a form contains a text box which accepts numeric values in the range of 18 to 25. Identify the invalid Equivalence class.
a) 17
b) 19
c) 24
d) 21

Evaluating the options:
In this case, first, we should identify which are valid and invalid equivalence classes.

Invalid Class | Valid Class | Invalid Class
Below 18 | 18 to 25 | 26 and above

Option ‘a’ falls under invalid class. Options ‘b’, ‘c’ and ‘d’ fall under valid class.

So, here the answer is ‘A’

5. In an Examination, a candidate has to score a minimum of 24 marks in order to clear the exam. The maximum that he can score is 40 marks. Identify the Valid Equivalence values if the student clears the exam.

a) 22,23,26
b) 21,39,40
c) 29,30,31
d) 0,15,22

Evaluating the options:
Let’s use the approach given in question 4. Identify valid and invalid equivalence classes.

Invalid Class | Valid Class | Invalid Class
Below 24 | 24 to 40 | 41 and above

The question is to identify valid equivalence values. So all the values must be of ‘Valid class’ only.

a) Option a: all the values are not from valid class
b) Option b: all the values are not from valid class
c) Option c: all the values are from valid class
d) Option d: all the values are not from valid class

So, here the answer is ‘C’

6. Which of the following statement regarding Static Testing is false?

a) static testing requires running of tests through the code
b) static testing includes desk checking
c) static testing includes techniques such as reviews and inspections
d) static testing can give measurements such as cyclomatic complexity

Evaluating the options:
a) Option a: Is wrong. Static testing has nothing to do with the code
b) Option b: It is correct, static testing does include desk checking
c) Option c: It is correct, it includes reviews and inspections
d) Option d: It is correct, it can give measurements such as cyclomatic complexity

So, here the answer is ‘A’

7. Which of the following does Verification involve?
i. Helps to check the Quality of the built product
ii. Helps to check if we have built the right product or not.
iii. Helps in developing the product
iv. Monitoring tool wastage and obsoleteness.

a) Options i,ii,iii,iv are true.
b) i is true and ii,iii,iv are false
c) i,ii,iii are true and iv is false
d) ii is true and i,iii,iv are false.

Evaluating the options:
a) Option a: The quality of a product can be checked only after building it.
Verification is a cycle before completing the product.
b) Option b: Verification checks if we have built the right product or not.
c) Option c: It does not help in developing the product
d) Option d: It does not involve in any monitory activities.

So, here the answer is ‘B’

8. What is Component Testing also called?
i. Unit Testing
ii. Program Testing
iii. Module Testing
iv. System Component Testing.

a) i,ii,iii are true and iv is false
b) i,ii,iii,iv are false
c) i,ii,iv are true and iii is false
d) all of above is true

Evaluating the options:
a) Option a: It is correct, component testing is also called as unit testing
b) Option b: Not sure (but as all the options indicate this as true, we can conclude that Program testing is also called as unit testing)
c) Option c: It is correct, component testing is also called as module testing
d) Option d: This is wrong. System component testing comes under system testing.

So, here the answer is ‘A’

9. What is Link Testing is also called?
a) Component Integration testing
b) Component System Testing
c) Component Sub System Testing
d) Maintenance testing

Evaluating the options:
As the name suggests, this testing is performed by linking (say modules). Now if
we look at the options, only option ‘a’ is performed by linking or integrating
modules/components.

So, here the answer is ‘A’

10.
ISTQB questions 10

What is the expected result for each of the following test cases?
A.TC1: Anand is a 32 year old married, residing in Kolkatta.
B.TC3: Attapattu is a 65-year-old married person, residing in Colombo.
a) A – Issue membership, 10% discount, B–Issue membership, offer no discount. B
b) A – Don’t Issue membership, B – Don’t offer a discount. C
c) A – Issue membership, no discount, B – Don’t Issue membership.
d) A – Issue membership, no discount, B- Issue membership with 10% discount.

Evaluating the options:

ISYQB answer 10
Explanation:
For TC1: follow the path in green colour
(The person is Indian resident, so select only ‘True' options.
The person is aged between 18-55, so select only ‘True'
The person is a married, so again select only ‘True'
For this person, the actions under ‘Rule 4' will be applied. That is, issue membership and no discount)

For TC3: follow the path in blue colour
(The person is not Indian resident, so select only ‘False' (under Rule 1)
The person is not aged between 18-55. No need to select any path, as it is written: “Don't care”.
The person is married. No need to select any path, as it is written: “Don't care”.
For this person, the actions under ‘Rule1' will be applied, That is, Don't issue membership and no discount.)

So, here the answer is ‘C'

Note: The answers are based on writers own experience and judgment and may not be 100% correct. If you feel any correction is required please discuss in comments below.

About the Author: We are glad to welcome ‘Sandhya' on softwaretestinghelp.com writer's board. Sandhya has extensive experience in software testing field and helps many software testers in clearing the testing certification exams like ISTQB.

Please feel free to ask any question related to ISTQB exam and testing certifications in the comment section below.

*******************
Complete ISTQB Certification Premium Study Package:
Confidently Appear and Pass the Foundation Exam Easily with this Comprehensive Premium Study Material.

Click on the below image to know more:
ISTQB Certification Dumps

Recommended Reading

249 thoughts on “ISTQB Question Pattern and Tips to Solve”

  1. Hi SANDHYA,
    I have recently given ISTQB FL and i think pattern and question types are quite changed.
    Can u provide tips on such new questions…
    Thnxs in Advance..:)

  2. Hai sandhya i planned of doing ISTQB i want to know some information regarding ISTQB can u just forward me d sample question papers of ISTQB

  3. Hi, please help me solve the questions related to :

    Given a code and identifying the Statement Coverage, Decision Coverage, Path Coverage etc.

    Thanks!!

  4. Could you please explain the following questions on decision coverage and branch coverage

    2 Given the following code, which is true about the minimum number of test
    cases required for full statement and branch coverage:
    Read P
    Read Q
    IF P+Q > 100 THEN
    Print “Large”
    ENDIF
    If P > 50 THEN
    Print “P Large”
    ENDIF
    a) 1 test for statement coverage, 3 for branch coverage
    b) 1 test for statement coverage, 2 for branch coverage
    c) 1 test for statement coverage, 1 for branch coverage
    d) 2 tests for statement coverage, 3 for branch coverage
    e) 2 tests for statement coverage, 2 for branch coverage

    3 Given the following:
    Switch PC on
    Start “outlook”
    IF outlook appears THEN
    Send an email
    Close outlook
    a) 1 test for statement coverage, 1 for branch coverage
    b) 1 test for statement coverage, 2 for branch coverage
    c) 1 test for statement coverage. 3 for branch coverage
    d) 2 tests for statement coverage, 2 for branch coverage
    e) 2 tests for statement coverage, 3 for branch coverage

  5. Hi Sandhya, good explanation above..I am planning to appear for ISTQB foundation , could you please provide me dumps to anil040481@gmail.com..and pls let me know that what is the probabilty of questions form dumps we get generaly from any site

  6. Hi Sandya,

    I am planning to take up ISTQB -Advanced level exam.Can you please help me with the study material like if any online materials are available.Which books to refer and some sample papers.

    Thanks a lot in advance

  7. hi sandya
    I am planning to take ISTQB.
    your way of explaining the eqivalance partitioning and boundry value analysis is really great…
    could I know how to calculate the cyclomatic complexity?

  8. Hi sandha,
    Thanks 4 helping but i have 1 query

    For question no 6 i think ans is ‘C’ not ‘A’,bcoz in static testing we check
    1.system without execution and
    2.verify s/w or application fulfill the SRS

  9. Hi sandhya,
    Thanks 4 helping but i have 1 query

    For question no 6 i think ans is ‘C’ not ‘A’,bcoz in static testing we check
    1.system without execution and
    2.verify s/w or application fulfill the SRS

  10. ? Wherever you decide to sit the exam, always make sure you arrive with plenty of time to spare. The last thing you need is to be stressed before you take the exam. You can use any spare time on the day of your exam to read through your revision notes.

    ? The actual exam will be multiple-choice, so make sure you answer every question. If you really don’t know the answer, then take a guess. You can normally eliminate two of the incorrect answers by using common sense.

    ? Make sure you read through all of the answers, as sometimes you might immediately think the first answer is the correct one. When in fact all of the answers are correct, in which case there will be an answer of ‘All of the above’ present.

    ? The current required pass mark is 25 correct answers out of 40 within a time limit of one hour. This should be plenty of time to answer all of the questions, so don’t rush

  11. Hi Sandhya,

    Very good explanation. Could you please suggest me the book i need to follow for clearing the ISTQB fundation level exam, online link for mock tests,material. ISTQB latest dumps.

    Please mail to swathi.18886@gmail.com

    Thanks in advance.

  12. Hi Sandhya,

    Ur explanation is very much helpful. I am also planning to appear ISTQB exam.
    Can you please suggest me the good book to follow for clearing the ISTQB fundation level exam, online link for mock tests,material & ISTQB latest dumps.
    I have heard the test pattern is going to change from this November. Can u Plz updated the pattern also..

    You can mail to lipsa.171@gmail.com.
    Thanks in advance.

  13. Hi, i am a fresher and have done testing course. i have planned to take up ISTQB exam but i am not getting any proper information about it. Please give me the details how to take up the exam where to get registered how to prepare and all. I heard without getting coaching in one of the institute one cannot clear the exam and freshers like me cannot clear this exam. I am very much interested to take up this exam but lack of information about it. so any one please please please help me. I bought a book which was said to be enough to prepare for exam but i found nothing in tat book. where can i get the proper study material to prepare and is it necessary to take coaching for this and as i am a fresher will it add value for my resume can i hope for a better job in the industry. kindly any one clear my doubts and please please help me in this. i want to know where i can get study material to take up this exam.

  14. Hi,
    Currently am working as Manual test engineer.. Can you please tell me which Career is better in future- Manual Testing or Automation Testing…?
    If we are switching to automation testing, is it worth appearing for ISTQB exam?

  15. 44) What is the concept of introducing a small change to the program and having the effects of that change show up in some test?
    a) Desk checking
    b) Debugging a program
    c) A mutation error(I haven’t come across this term : wild guess)
    d) Introducing mutation

    is the ans D???

  16. Hi Ritu/Gaurav : Regarding your questions on decision coverage and branch coverage:

    1. To ensure the 100% Decision/Brach coverage you need to find minimum number of paths u need to traverse so that all the “Edges” (edge connects the two nodes) will be covered (Note all paths should introduce new edge)

    2. To ensure the 100% Statement coverage you need to list out minimum number of paths u need to traverse so that all the “Nodes” will be covered.

  17. ISTQB Foundation level exam Sample paper – II
    For more testing free downloads Visit

    Q1 A deviation from the specified or expected behavior that is visible to endusers
    is called:
    a) an error
    b) a fault
    c) a failure
    d) a defect

    Q2 Regression testing should be performed:
    v) every week
    w) after the software has changed
    x) as often as possible
    y) when the environment has changed
    z) when the project manager says
    a) v & w are true, x, y & z are false
    b) w, x & y are true, v & z are false
    c) w & y are true, v, x & z are false
    d) w is true, v, x, y & z are false
    Q3 IEEE 829 test plan documentation standard contains all of the following
    except
    a) test items
    b) test deliverables
    c) test tasks
    d) test specifications
    Q4 When should testing be stopped?
    a) when all the planned tests have been run
    b) when time has run out
    c) when all faults have been fixed correctly
    d) it depends on the risks for the system being tested
    Q5 Order numbers on a stock control system can range between 10000 and
    99999 inclusive. Which of the following inputs might be a result of designing tests
    for only valid equivalence classes and valid boundaries?
    a) 1000, 50000, 99999
    b) 9999, 50000, 100000
    c) 10000, 50000, 99999
    d) 10000, 99999, 100000
    Q6 Consider the following statements about early test design:
    i. early test design can prevent fault multiplication
    ii. faults found during early test design are more expensive to fix
    iii. early test design can find faults
    iv. early test design can cause changes to the requirements
    v. early test design normally takes more effort
    a) i, iii & iv are true; ii & v are false
    b) iii & iv are true; i, ii & v are false
    c) i, iii, iv & v are true; ii is false
    d) i & ii are true; iii, iv & v are false
    Q7 Non-functional system testing includes:
    a) testing to see where the system does not function correctly
    b) testing quality attributes of the system including performance and usability
    c) testing a system function using only the software required for that function
    d) testing for functions that should not exist
    Q8 Which of the following is NOT part of configuration management?
    a) auditing conformance to ISO 9000
    b) status accounting of configuration items
    c) identification of test versions
    d) controlled library access
    Q9 Which of the following is the main purpose of the integration strategy for
    integration testing in the small?
    a) to ensure that all of the small modules are tested adequately
    b) to ensure that the system interfaces to other systems and networks
    c) to specify which modules to combine when, and how many at once
    d) to specify how the software should be divided into modules
    Q10 What is the purpose of a test completion criterion?
    a) to know when a specific test has finished its execution
    b) to ensure that the test case specification is complete
    c) to set the criteria used in generating test inputs
    d) to determine when to stop testing
    Q11 Consider the following statements:
    i. an incident may be closed without being fixed.
    ii. incidents may not be raised against documentation.
    iii. the final stage of incident tracking is fixing.
    iv. the incident record does not include information on test environments.
    a) ii is true, i, iii and iv are false
    b) i is true, ii, iii and iv are false
    c) i and iv are true, ii and iii are false
    d) i and ii are true, iii and iv are false
    Q12 Given the following code, which statement is true about the minimum
    number of test cases required for full statement and branch coverage?
    Read p
    Read q
    IF p+q > 100 THEN
    Print “Large”
    ENDIF
    IF p > 50 THEN
    Print “p Large”
    ENDIF
    a) 1 test for statement coverage, 3 for branch coverage
    b) 1 test for statement coverage, 2 for branch coverage
    c) 1 test for statement coverage, 1 for branch coverage
    d) 2 tests for statement coverage, 2 for branch coverage
    Q13 Consider the following statements:
    i. 100% statement coverage guarantees 100% branch coverage.
    ii. 100% branch coverage guarantees 100% statement coverage.
    iii. 100% branch coverage guarantees 100% decision coverage.
    iv. 100% decision coverage guarantees 100% branch coverage.
    v. 100% statement coverage guarantees 100% decision coverage.
    a) ii is True; i, iii, iv & v are False
    b) i & v are True; ii, iii & iv are False
    c) ii & iii are True; i, iv & v are False
    d) ii, iii & iv are True; i & v are False
    Q14 Functional system testing is:
    a) testing that the system functions with other systems
    b) testing that the components that comprise the system function together
    c) testing the end to end functionality of the system as a whole
    d) testing the system performs functions within specified response times
    Q15 Incidents would not be raised against:
    a) requirements
    b) documentation
    c) test cases
    d) improvements suggested by users
    Q16 Which of the following items would not come under Configuration
    Management?
    a) operating systems
    b) test documentation
    c) live data
    d) user requirement documents
    Q17 Maintenance testing is:
    a) updating tests when the software has changed
    b) testing a released system that has been changed
    c) testing by users to ensure that the system meets a business need
    d) testing to maintain business advantage
    Q18 What can static analysis NOT find?
    a) the use of a variable before it has been defined
    b) unreachable (“dead”) code
    c) memory leaks
    d) array bound violations
    Q19 Which of the following techniques is NOT a black box technique?
    a) state transition testing
    b) LCSAJ
    c) syntax testing
    d) boundary value analysis
    Q20 Beta testing is:
    a) performed by customers at their own site
    b) performed by customers at the software developer’s site
    c) performed by an Independent Test Team
    d) performed as early as possible in the lifecycle
    Q21 Given the following types of tool, which tools would typically be used by
    developers, and which by an independent system test team?
    i. static analysis
    ii. performance testing
    iii. test management
    iv. dynamic analysis
    a) developers would typically use i and iv; test team ii and iii
    b) developers would typically use i and iii; test team ii and iv
    c) developers would typically use ii and iv; test team i and iii
    d) developers would typically use i, iii and iv; test team ii
    Q22 The main focus of acceptance testing is:
    a) finding faults in the system
    b) ensuring that the system is acceptable to all users
    c) testing the system with other systems
    d) testing from a business perspective
    Q23 Which of the following statements about component testing is FALSE?
    a) black box test design techniques all have an associated test measurement
    technique
    b) white box test design techniques all have an associated test measurement
    technique
    c) cyclomatic complexity is not a test measurement technique
    d) black box test measurement techniques all have an associated test design
    technique
    Q24 Which of the following statements is NOT true?
    a) inspection is the most formal review process
    b) inspections should be led by a trained leader
    c) managers can perform inspections on management documents
    d) inspection is appropriate even when there are no written documents
    Q25 A typical commercial test execution tool would be able to perform all of the
    following, EXCEPT:
    a) calculating expected outputs
    b) comparison of expected outcomes with actual outcomes
    c) recording test inputs
    d) reading test values from a data file
    Q26 The difference between re-testing and regression testing is:
    a) re-testing ensures the original fault has been removed; regression testing looks
    for unexpected side-effects
    b) re-testing looks for unexpected side-effects; regression testing ensures the
    original fault has been removed
    c) re-testing is done after faults are fixed; regression testing is done earlier
    d) re-testing is done by developers; regression testing is done by independent testers
    Q27 Expected results are:
    a) only important in system testing
    b) only used in component testing
    c) most useful when specified in advance
    d) derived from the code
    Q28 What type of review requires formal entry and exit criteria, including
    metrics:
    a) walkthrough
    b) inspection
    c) management review
    d) post project review
    Q29 Which of the following uses Impact Analysis most?
    a) component testing
    b) non-functional system testing
    c) user acceptance testing
    d) maintenance testing
    Q30 What is NOT included in typical costs for an inspection process?
    a) setting up forms and databases
    b) analyzing metrics and improving processes
    c) writing the documents to be inspected
    d) time spent on the document outside the meeting
    Q31 Which of the following is NOT a reasonable test objective:
    a) to find faults in the software
    b) to prove that the software has no faults
    c) to give confidence in the software
    d) to find performance problems
    Q32 Which expression best matches the following characteristics of the review
    processes:
    1. led by the author
    2. undocumented
    3. no management participation
    4. led by a moderator or leader
    5. uses entry and exit criteria
    s) inspection
    t) peer review
    u) informal review
    v) walkthrough
    a) s = 4 and 5, t = 3, u = 2, v = 1
    b) s = 4, t = 3, u = 2 and 5, v = 1
    c) s = 1 and 5, t = 3, u = 2, v = 4
    d) s = 4 and 5, t = 1, u= 2, v = 3
    Q33 Which of the following is NOT part of system testing?
    a) business process-based testing
    b) performance, load and stress testing
    c) usability testing
    d) top-down integration testing
    Q34 Which statement about expected outcomes is FALSE?
    a) expected outcomes are defined by the software’s behavior
    b) expected outcomes are derived from a specification, not from the code
    c) expected outcomes should be predicted before a test is run
    d) expected outcomes may include timing constraints such as response times
    Q35 The standard that gives definitions of testing terms is:
    a) ISO/IEC 12207
    b) BS 7925-1
    c) ANSI/IEEE 829
    d) ANSI/IEEE 729
    Q36 The cost of fixing a fault:
    a) is not important
    b) increases the later a fault is found
    c) decreases the later a fault is found
    d) can never be determined
    Q37 Which of the following is NOT included in the Test Plan document of the
    Test Documentation Standard?
    a) what is not to be tested
    b) test environment properties
    c) quality plans
    d) schedules and deadlines
    Q38 Could reviews or inspections be considered part of testing?
    a) no, because they apply to development documentation
    b) no, because they are normally applied before testing
    c) yes, because both help detect faults and improve quality
    d) yes, because testing includes all non-constructive activities
    Q39 Which of the following is not part of performance testing?
    a) measuring response times
    b) recovery testing
    c) simulating many users
    d) generating many transactions
    Q40 Error guessing is best used:
    a) after more formal techniques have been applied
    b) as the first approach to deriving test cases
    c) by inexperienced testers
    d) after the system has gone live
    For more testing free downloads Visit https://www.softwaretestinghelp.com
    Question Answer
    1 C
    2 C
    3 D
    4 D
    5 C
    6 A
    7 B
    8 A
    9 C
    10 D
    11 B
    12 B
    13 D
    14 C
    15 D
    16 C
    17 B
    18 C
    19 B
    20 A
    21 A
    22 D
    23 A
    24 D
    25 A
    26 A
    27 C
    28 B
    29 D
    30 C
    31 B
    32 A
    33 D
    34 A
    35 B
    36 B
    37 C
    38 C
    39 B
    40 A

  18. Good information sandhya, I just have a query,

    Evaluation given for Question no:7 and its answers are contradictory, i guess ‘D’ is the right answer and not ‘B’. Please confirm.

    It says, Verification is a cycle before completing the product. But selected the option ‘B’ as right one.

  19. I am appearing for ISTQB foundation level.Can I have exams dumps (which is similar to online exams)for better practice and result

  20. HI,
    THANKS FOR THE GOOD QUESTIONSS.I M HAVING ONE QURY REGARDING QUESTION NO 10. I THINK THERE IS B & C BOTH ARE THE ANSWERS SHOUD BE CORRECT.?

  21. its very much useful article…….can you post detail of link or any other source wher I can get the Foundation level syallbus

  22. Hi Sandhya,

    Very nice article, it would be very helpful, if you could post this kind of questions for all topics for ISTQB foundation level.

  23. Hi Sandhya,
    I have given ISTQB 14 May 2011 Exam.I have studied throughly the book Black Rex+all the dumps.But me not able to clear it.After attempting the Paper ,I felt Paper was bit tough not based on these dumps.
    I guess some paper pattern has been changed.
    Can you arrange Papers of 14th May 2011 exam.
    Can you give me some latest sample paper that can help me in clearing ISTQB foundation level certification.
    I think you are the right person who can help me and guide me
    Thanks a ton for yr help.Hoping for your reply soon

Leave a Comment